LUXE ZEILJACHT TE HUUR

Al v.a. € 75,- p.p.!

Popeye Sailing bootverhuur
zeiljacht 1
zeiljacht 2
zeiljacht 3
zeiljacht 4
zeiljacht 5
zeiljacht 6
zeiljacht 7

Zeiljacht Andijk

Zeiljacht huren in Andijk.

Zeiljacht Andijk

Yachtcharter Popeye Sailing verhuurt het hele jaar door het zeiljacht Northern Light.
Zeiljacht 'Northern Light' is een prachtig, en fantastisch zeilend, zeegaand zeiljacht. Het zeiljacht wordt het hele jaar door met of zonder schipper verhuurd. Thuishaven van het zeiljacht is Andijk, gelegen aan het IJsselmeer tussen Enkhuizen en Medemblik in. Het is een mooie vertrekhaven is voor zowel lange vakanties als bijv. een dagje uit. U kunt bijvoorbeeld denken aan zeilen naar Medemblik, zeilen naar Enkhuizen of zeilen naar Stavoren. Dit zijn allemaal plaatsen aan het IJsselmeer die in een dagtocht bereikbaar zijn.

Zeilschip Northern Light is een aluminium Koopmans, type Concord 47.5 en is gebouwd in St. Annaland, Zeeland. bouwjaar 2000. Van dit type is er slechts één gebouwd. Het schip is dan ook uniek. Yachtcharter Popeye Sailing met Zeiljacht Northern Light biedt naast dagtochten ook B&B en jacht verhuur voor langere tijd. Voor meer informatie over zeilen, winterzeilen, het zeiljacht, en vormen van jachtverhuur kunt u rechts in het menu een selectie maken.

Geschiedenis Andijk

De naam Andijk komt van 'aan de dijk', waar een buurt was gevestigd die bestuurlijk onder de verzameling dorpen met stadsrechten viel (de stede Broek). Andijk was ook nog een periode een echt onderdeel van deze dorpenstad. In 1667 werd er een kerkje ('Buurtjeskerk') gebouwd. Tijdens de Franse bezetting werd Andijk bij keizerlijk decreet van 21 oktober 1811 een zelfstandige gemeente per 1 januari 1812. Op 1 januari 2011 is de gemeente gefuseerd met de gemeenten Wervershoof en Medemblik. Met elkaar vormen ze de nieuwe gemeente Medemblik. De laatste burgemeester van de gemeente Andijk was Astrid Streumer.

Andijk is twee geweldige sterren restaurants rijk.
Restaurant Meijer's
Buurtje 4
1619 JR Andijk

Restaurant 1619
Nieuwe Haven 2
1619 JW AndijkWanneer u van culinair houdt, is Andijk zeker de moeite waard.

Veel plezier met Yachtcharter Popeye Sailing. Zeilen met plezier. Gelegen in Andijk, aan het IJsselmeer.

Zeiljacht
Zeiljacht
Zeiljacht

POPEYE SAILING

KvK: 32112365
email:
Tel: 0031(0)616417265
Andijk    Medemblik    Koopmans    Stavoren    Enkhuizen    Hindeloopen    Den Oever