LUXE ZEILJACHT TE HUUR

Al v.a. € 75,- p.p.!

Popeye Sailing bootverhuur
zeiljacht 1
zeiljacht 2
zeiljacht 3
zeiljacht 4
zeiljacht 5
zeiljacht 6
zeiljacht 7

Zeilen op de Noordzee

Altijd al eens willen zeilen op bijvoorbeeld de Noordzee?

Zeilen over de Noordzee

Yachtcharter Popeye Sailing verhuurt het hele jaar door het zeiljacht Northern Light.
Zeiljacht 'Northern Light' is een prachtig, luxe, en fantastisch zeilend, zeegaand zeiljacht. Het zeiljacht wordt het hele jaar door met of zonder schipper verhuurd. Thuishaven van het zeiljacht is Andijk, gelegen aan het IJsselmeer tussen Medemblik en Enkhuizen in. Het is een mooie vertrekhaven is voor een lange zeiltocht naar de Noordzee. Het schip kan ook naar een vertrekhaven naar keuze aan het IJsselmeer gevaren worden bij een langere vakantie.

Zeilschip Northern Light is een aluminium Koopmans, type Concord 47.5 en is gebouwd in St. Annaland, Zeeland. bouwjaar 2000. Van dit type is er slechts één gebouwd. Het schip is dan ook uniek. Yachtcharter Popeye Sailing met Zeiljacht Northern Light biedt naast dagtochten ook B&B en jacht verhuur voor langere tijd. Voor meer informatie over zeilen, winterzeilen, het zeiljacht, prijzen en vormen van jachtverhuur kunt u rechts in het menu een selectie maken.

Zeilen op de Noordzee

Zeilen met zeiljacht Northern Light van Yachtcharter Popeye Sailing bezorgt u een onvergetelijk avontuur! Yachtcharter Popeye Sailing met zeiljacht Northern Light biedt interessante arrangementen aan op de Noordzee. Wat is er mooier dan na een heerlijke ontspannen zeiltocht op bijv. het IJsselmeer, de Waddenzee of de Noordzee aan te komen bij de Noordzee en te genieten van de activiteiten, cultuur en historie van de Noordzee.

Zeiljacht
Zeiljacht
Zeiljacht

POPEYE SAILING

KvK: 32112365
email:
Tel: 0031(0)616417265
Andijk    Medemblik    Koopmans    Stavoren    Enkhuizen    Hindeloopen    Den Oever